για &

Τοποθεσία

Οία Σαντορίνη

Η Οία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Σαντορίνης, περίπου 12 χμ από την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά. Η περιοχή Μπαξέδες περιβάλλεται από τους παραδοσιακούς αμπελώνες της Σαντορίνης και τα γειτονικά νησιά. Ο παραδοσιακός οικισμός της Οίας έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και την μοναδική αρχιτεκτονική της, θα βρείτε επίσης ταβέρνες, μικρές καφετέριες, καταστήματα, ταξιδιωτικά πρακτορεία και πανέμορφα σοκάκια ανάμεσα στον οικισμό.
Μοναδικό ηλιοβασίλεμα

Ταξιδέψτε στην Σαντορίνη

Πτήσεις για Σαντορίνη : Η Σαντορίνη έχει ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στις Κυκλάδες.  Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Σαντορίνη και, συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες, βάζουν πτήσεις τσάρτερ κατευθείαν για Σαντορίνη από κεντρικές πόλεις ανά τον κόσμο.
Πλοία : Η Σαντορίνη βρίσκεται στο νότιο μέρος της Ελλάδας, στις Κυκλάδες. Το κεντρικό λιμάνι της Αθήνας (Πειραιάς) προσφέρει καθημερινό ναύλο για Σαντορίνη. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε στη Σαντορίνη και απο γειτωνικά νησια, αναλόγως την εποχή.

Σαντορίνη ΚΤΕΛ

Η τοπική υπηρεσία λεωφορείων ΚΤΕΛ Σαντορίνης εκτελεί συχνά δρομολόγια πρός και από όλες τις περιοχές του νησιού.  Για δρομολόγια και πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ Σαντορίνης.